We love good food.

Private Label

Wij houden van lekker eten. We struinen restaurants, internationale markten en internet af op zoek naar idee├źn, producten en recepten die we kunnen maken in onze keuken en vervolgens kunnen verpakken in glas. Glas is voor heel veel producten de beste manier om ze lekker te bewaren.

Deskundig
We zijn zeer deskundig op gebied van productie- en verpakkingstechnologie. Met een culinaire achtergrond en veel ervaring in merk- en private labelontwikkeling. We kunnen ons goed verplaatsen in klanten en komen in nauwe samenwerking tot de best mogelijke producten.

Uitdaging
Regelmatig vragen klanten ons een specifiek product voor ze te maken; een nieuw product dat ze nergens kunnen vinden op de manier waarop zij het in de winkel willen hebben, of een verbeterde versie of goedkopere variant van een bestaand product. Die uitdagingen gaan we graag aan. We vinden het leuk om te werken aan innovatieve en onderscheidend lekkere producten. Maar ook bij meer reguliere of zelfs prijssegment-producten kunnen we soms het verschil maken, in smaak of in prijs.

Open, direct, duidelijk
Elke klantvraag proberen we in te vullen, maar beloven geen dingen die we niet waar kunnen maken. Onze afspraken komen we na. Als dat toch een keer niet lukt dan melden we ons op tijd, en met een oplossing. In onze communicatie zijn we open, direct en duidelijk.

Betrokken & Verantwoordelijk
Het maken en afvullen van producten onder merken van anderen voelen we als een grote verantwoordelijkheid. Daar handelen we ook naar. We zijn creatief bij het invullen van vragen van onze klanten en vinden bijna altijd een oplossing. Als onze bestaande lijnen niet geschikt zijn doen we aanpassingen of investeringen om zo het product toch te kunnen leveren.