Verrassende food- en drink-concepten

Merken

Naast de producten die we maken voor anderen, ontwikkelen en vermarkten we zelf ook verrassende food- en drink-concepten in glas. We willen leven brengen in het door prijsdruk versaaide supermarktschap door met leuke, mooie, hippe, opvallende,verfrissende, eerlijke en vooral ook lekkere concepten te komen.

Amelander Verse Sladressing
Nicole en Rob van Hotel-Restaurant Zee van Tijd in Nes, op het prachtige Waddeneiland Ameland, zijn trots op hun huisdressing. Je hoeft nu niet meer naar het prachtige Ameland te reizen om van hun heerlijke dressing te genieten. Kijk op www.amelander.com voor meer informatie.

Jean Bâton
Jan Stok, werkte in de jaren ’60 in de keuken op de schepen van de Holland-Amerika lijn.Hij was als ‘chef garde manger’ verantwoordelijk voor de koude keuken. Zijn Franse collega’s vertaalden zijn naam al snel naar ‘Jean Bâton’. Onder die naam werd hij bekend om zijn lekker sauzen. Glasbest heeft onder het merk Jean Bâton een heerlijke range mayonaises geïntroduceerd. Bezoek de website www.jeanbaton.nl voor meer informatie.