We love good food.

Co-Packing & Co-Making

Afvullen
Op onze lijnen vullen we in opdracht producten af. Voor grootschalige levensmiddelenfabrikanten die geen eigen afvullijn voor glas hebben. Maar ook voor kleine bedrijven of chef-koks die een bijzonder product maken en dat willen vermarkten naar een breder publiek.

Maken
De producten die wij afvullen worden vaak kant-en-klaar aangeleverd in tanks of containers. Wij vullen ze af, maken ze houdbaar en geven het eindproduct de juiste uitstraling. Veel producten kunnen we op recept van de opdrachtgever ook in onze industriƫle keuken maken. Grootschalige levensmiddelenfabrikanten kunnen zo een groter deel van hun operatie uitbesteden. Kleinere partijen zonder eigen productie-faciliteiten kunnen daardoor professioneel en grootschalig produceren zonder groot
te hoeven investeren.

Betrokken & Verantwoordelijk
Het maken en afvullen van producten onder merken van anderen voelen we als een grote verantwoordelijkheid. Daar handelen we ook naar. Voor onze co-packingklanten moet Glasbest fungeren en voelen als een afdeling van het eigen bedrijf. We zijn creatief bij het invullen van vragen van onze klanten en vinden bijna altijd een oplossing. Als onze bestaande lijnen niet geschikt zijn doen we aanpassingen of investeringen om zo het product toch te kunnen leveren.